Praktisk Information
Hvordan er maden anrettet?
Hvordan med betaling?
Har du også en masse spørgsmål?
Så har vi samlet alle svarene lige her 🙂
Åbningstider - 2023
Mandag: – Fredag: Lukket.
Lørdag – Søndag: Åben efter aftale – på tlf: 23 43 00 55
Kuvert antal
Minimum: 12 kuverter
Menuer & Buffet (enkelte buffetér kan dog kræve større antal)
Minimum: 25 kuverter
Grillkøller (helstegt pattegris)
Bestilling
Bestilling skal ske senest: 10 hverdage før arrangement afholdes.
Bestilling kan gøres via vores bestilling formular lige HER
Ændringer i kuvertantal kan ske indtil 7 hverdage før levering.
Betaling
Du kan vælge 2 muligheder for betaling:
– Kontant Betaling Betaling sker senest 5 dage før arrangement, eller hvis andet er aftalt ved bestilling
– Faktura Betaling: Vi sender en faktura senest: 5 dage før arrangement, som skal betales dags dato.
Faktura sendes på mail/sms og kan betales med: Mobilpay/Bankoverførsel
Efter forfald beregnes 2 % rente pr. påbegyndt mdr. samt rykkergebyr på kr. 100,- pr rykkerskrivelse.
Afhentning/Levering
Vores Køkken er placeret på Østergade 59, 9460 Brovst. Maden er pakket og klar til afhentning til bestilt tidspunkt.
Vi leverer i hele Nordjylland, leverings priser kan ses under Bestilling. bemærk levering kan ske 30 – 45 minutter før aftalt tidspunkt.
SERVICE SOM IKKE ER RENGJORT faktureres med. 300 kr,-
Eventuelt ødelagt, misligholdt eller forsvundet emballage faktureres til listepriser.
Hvordan er maden anrettet?
Det kolde: Er anrettet på fade og i skåle, og er klar til af sætte direkte på bordet.
Det varme: Ankommer i varmekasser og er ikke anrettet på fade. men klar til og flyttes over i skåle/fade eller serveres i de gastronom bakker som de er leveret i.
Kødet: kommer i hele udskæringer, og skal blot udskæres, dette gør vi fordi vi gerne ville vise vores gæster kvaliteten, samt for at holde på saftigheden og smagen.
Tapas: Er anrettet på rustikke planker, og klar til lige at sætte på bordet.
Saucen: skal i selv varme op, da vi ikke kan holde den “varm” under transport.
Ved bestilling af vores hjemmelavet is, sørg for at have plads i fryseren, isen skal tages op 20 minutter før servering
Allergener
Ved spørgsmål omkring allergener i vores menuer, kontakt os venligst på tlf: 23 43 00 55
Bemærk: vi kan desværre ikke tage hensyn til alle allergener i vores tapas menuer, grundet der er mange forskellige ingredienser i de enkelte tapas / creme mm.
Kontakt os for mere information på tlf: 23 43 00 55 så vi sammen finder den løsning der passer jer.
Egenkontrol
Ved afhentning hos PeterKok.dk på Østergade 59, 9460 Brovst
eller ved levering direkte til døren, gælder der en såkaldt 3-timersregel.
Det betyder at du skal påbegynde spisningen indenfor 3 timer, fra i/vi har læsset bilen.
Sponsorater
Da de fleste sponsorater er baseret på et gensidigt samarbejde, bliver der hos
PeterKok.dk stillet krav til vores sponsor-partnere.
og det er vigtigt for os at sponsoraterne passer til PeterKok´s værdier og er lokalt forankret
PeterKok.dk
sponsorerer IKKE politiske partier eller foreninger samt organisationer med religiøse formål.
PeterKok.dk
sponsorerer IKKE pengebeløb, gavekort, produkter til enkeltpersoner eller til private arrangementer.
Da vi ønsker at et sponsorat skal være et aktiv for begge parter, er det et krav at vores navn og logo disponeres fysisk eller digitalt i forbindelse med sponsoratet
Privatlivspolitik
Når du færdes på vores hjemmeside accepterer du samtidig nedenstående datapolitik: Det administrative: